skip to Main Content
Canva Voor Meer Marketing Waarde Bij Uw Foto’s

Canva voor meer marketing waarde bij uw foto’s

Wat is Canva en waarom zal ik het gebruiken

Heeft u wel eens gehoord van Canva? Zo niet dan is het zeker een aanrader om door te lezen! Met canva kunt u namelijk makkelijk foto’s bewerken voor uw website. Canva is heel gebruiksvriendelijk en kost niet veel tijd om te leren.

Canva Logo

Dit in tegenstelling tot Adobe Photoshop waar u toch wel over kennis moet beschikken. Met canva kunt u kiezen uit verschillende soorten templates bijvoorbeeld een Youtube miniatuur of een Blog post. Canva is eigenlijk een soort photoshop maar dan met ingebouwde templates om het voor de gebruiker makkelijker en sneller te maken.

Hoe bewerk ik foto’s en posts met Canva?

Nu u weet wat Canva is vraagt u zich zeker af hoe u het kan gebruiken voor uw doeleinden. Het gebruiken van Canva is eigenlijk best simpel je kiest bijvoorbeeld een template uit om te bewerken. Daarna kunt u naar het kopje uploaden gaan om uw foto’s te uploaden. Vervolgens kunt u op de tekst drukken om de tekst te veranderen. Met dat gezecht kunt u op bijna alles drukken en komen er gelijk bewerk opties tevoorschijn zoals kleur veranderen enzovoort. Dit zal niet heel moeilijk moeten zijn en wij hebben het volste vertrouwen in dat u dit zelf prima kan uitvogelen. Echter hebben wij wel een andere tip voor u om meer marketingwaarde aan uw foto’s of berichten toe te voegen. U kunt namelijk op zoek gaan in Google naar PNG bestanden van smiley’s. Een PNG bestand is een andere naam voor een afbeelding met een transparante achtergrond. U kunt deze PNG afbeeldingen filteren in Google door op Tools te drukken daarna drukt u op kleur en kruist u transparant aan. Als het goed is verschijnen er nu alleen nog maar afbeeldingen zonder achtergrond. Het voordeel aan deze afbeeldingen is dat u deze afbeeldingen gemakkelijk toe kan voegen in Canva. Zo kan u een zeer opvallende afbeelding creëren voor uw website.

Er is nog veel meer mogelijk bij Canva!

Als u dacht dat het hierbij bleef zit u ernaast! Canva heeft nog veel meer opties om gemakkelijk foto’s te bewerken voor het platform dat u schikt. U kunt met Canva ook instagram posts, Youtube Thumbnails, Logo’s, Facebook berichten, en flyers maken.

Canva marketing waarde

Om maar een paar opties op te noemen. Er zijn natuurlijk nog veel meer opties waar u uit kunt kiezen. Als u Canva wilt gebruiken kunt u simpelweg Canva Googlen of naar www.Canva.com gaan. Wij wensen u natuurlijk veel succes bij het voeren van uw marketingcampagne en hopen dat onze tips van pas komen.

Back To Top