skip to Main Content

Wilt u een professionele marketing website met opvallende effecten?

Laat Toopix uw marketing website creëren! Door ons ervaren IT personeel kunnen wij de meest opvallende websites voor u stijlen. Wij gaan graag met u om de tafel zitten om te horen hoe u uw toekomstige website voor u ziet.

Marketing website

Als wij eenmaal een beeld hebben van hoe u uw website wilt gaan wij voor u kijken wat de mogelijkheden zijn om dit uit te voeren. Als wij daarbij op nieuwe ideeën komen lichten wij u in over onze plannen om te kijken of u hiermee akkoord gaat. Daarbij zijn wij gespecialiseerd in webdomeinen. En kunnen wij zeer goedkoop een webdomein voor u regelen. 

Hoe gaan onze medewerkers te werk

Om te beginnen met uw website hebben we natuurlijk onderwerpen nodig om teksten over te schrijven. Onze tekstschrijvers gaan vervolgens marketing teksten schrijven met daarin de nodige zoekwoorden waar u op gevonden wilt worden in Google. Heeft u nog geen idee welke zoekwoorden het beste voor u zijn? Wij kunnen ook een keyword research voor u doen en voor u kijken welke zoekwoorden het meeste volume genereren. Met andere woorden zoekwoorden die zorgen voor de meeste bezoekers op uw website. Als dat eenmaal gedaan is gaan wij metateksten voor uw bedenken. Een metatekst is het stukje tekst wat u ziet onder het onderwerp als u wat op Google zoekt. Vervolgens lichten wij u toe welke effecten wij kunnen toevoegen op uw website en welke de meeste marketing waarde hebben. Als wij dit hebben toegelicht kunt u zelf uitkiezen wat u wel of niet op uw website wilt hebben.

Onze medewerkers zorgen voor de optimale vindbaarheid

Bij een marketing website is het natuurlijk van groot belang dat u in Google goed te vinden bent. Niet alleen uw website speelt hierbij een rol. Linkjes die naar uw website leiden van andere websites en social media spelen ook een grote rol bij de vindbaarheid van uw website.

SEO Google vindbaarheid

Hoe meer linkjes naar uw website leiden hoe beter uw website in Google te vinden is. Daarom hebben wij een team van linkbuilders die uw website op startpagina’s en bedrijfspagina’s zetten. Hiermee zorgen wij ervoor dat er meer linkjes ontstaan naar uw website. Maar dit zorgt er ook voor dat mensen van een startpagina of bedrijfspagina naar uw pagina worden gelinkt. Er is dus een grote kans dat u extra bezoekers op uw website ontvangt. Als u denkt dat linkbuilding niets voor u is kunnen wij natuurlijk ook een social media campagne voor u starten dit resulteert uiteindelijk ook in meer backlinks naar uw website.

Back To Top