skip to Main Content

Wij zorgen ervoor dat uw website gebruiksvriendelijk is

Heeft u geen verstand van code en wilt u wel zelf uw website onderhouden? Dat kan Toopix host namelijk websites in WordPress. WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk platform om websites te beheren waar u weinig kennis voor nodig heeft. Echter onderscheiden wij ons wel van andere WordPress web developers. Dit komt omdat wij zelf ons thema voor u coderen. Andere marketing bedrijven gebruiken vaak standaard templates die voor meerdere websites gebruikt worden. Dit is erg jammer omdat er dan waarschijnlijk clones van uw website op de markt zijn. Bij Toopix zorgen wij ervoor dat dit niet het geval is en dat u een unieke website krijgt.

Onze programmeurs kunnen van alles!

Nu u heeft gelezen dat onze programmeurs ervoor zorgen dat u uw website gemakkelijk kunt beheren zijn er nog veel meer opties die onze programmeurs voor u kunnen realiseren. Als u bijvoorbeeld een chatfunctie wilt op uw website zodat websitebezoekers met uw medewerkers kunnen chatten kunnen onze programmeurs ook hiermee u van dienst zijn. Daarbij kunnen onze programmeurs ook een prachtige E-commerce website coderen met een voorraad systeem. Onze programmeurs kunnen zelfs instellen dat als er een bestelling is gedaan dat er automatisch een sms’je wordt verzonden naar uw koeriers. En er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden die wij niet allemaal kunnen toelichten. Heeft u vragen over wat wij voor u kunnen realiseren? Neem contact met ons op in bijna alle gevallen kunnen wij u gewoon helpen.

Uw oude website overzetten of gebruiksvriendelijker maken?

Ook hiermee kunnen onze programmeurs u helpen. Het is zelfs mogelijk dat uw oude website helemaal overnieuw wordt gestyled.

Back To Top