skip to Main Content

Social media campagne starten? Wij helpen u!

Zit u te denken om een social media campagne te starten? Wij kunnen u voor weinig geld helpen om zelf een social media campagne te organiseren. Om te beginnen voor de klanten die geld willen besparen en het liefst zelf een social media campagne organiseren geven wij voorlichtingen op het gebied van social media marketing. En dit ook nog tegen scherpe prijzen! Hebben wij u interesse opgewekt? Zorg dan dat u zo snel mogelijk contact met ons opneemt om een van onze voorlichtingen bij te staan. Tijdens de voorlichting leren wij u alles over Youtube marketing en Youtube keywords. Daarbij leren wij u ook hoe u snel en effectief Facebook posts kunt maken. Het zelfde geld voor instagram ook hierin zijn wij gespecialiseerd.

Social media marketing

En als u zelf geen tijd heeft om uw eigen content te maken kunnen wij dit ook voor u realiseren. Dit allemaal omdat wij in veel gevallen met Canva werken dit scheelt veel tijd en daarom scheelt het u ook geld. Ook als u geen fan bent van Canva kunnen wij u helpen. Wij hebben namelijk ook werknemers in dienst die gespecialiseerd zijn in het programma Adobe Photoshop en kunnen bijna alles met dit programma realiseren. Interesse? Twijfel niet en neem direct contact met ons op!

Waarom een social media campagne starten?

Nu u het een en ander heeft gelezen over een social media campagne zal u zich wel afvragen welke voordelen kan ik hier allemaal uit halen? Om te beginnen zijn er waarschijnlijk meer voordelen aan een social media campagne dan waar u in eerste instantie aan dacht. Dit komt omdat social media linkjes naar uw website ook mee tellen in de Google rankings. Google rekent social media hoog mee bij de vindbaarheid van uw website. Dit komt omdat de linkjes vanaf social media platformen een hoge waarde hebben in de Google rankings nog hoger zelfs dan bijvoorbeeld bedrijfspagina’s of startpagina’s. Daarbij kunt u ook een bepaalde doelgroep targetten met uw social media posts. U kunt dus specifieke posts laten maken voor een bepaalde doelgroep. En als uw vrienden en klanten uw social media posts liken commenten of delen ontstaat er een grote kans dat ook de vrienden en familie van deze personen uw posts voorbij zien komen. Op deze manier kan uw bedrijf viraal gaan. Daarbij komt ook nog eens kijken dat bijvoorbeeld video’s op social media een hoge marketing waarde hebben en Google rekent dit ook mee bij de vindbaarheid van uw website!

Onze specialiteiten op het gebied van social media

U zal zich wel afvragen wat onderscheid ons van andere social media marketing bedrijven. Wij onderscheiden ons door onze professionaliteit in video marketing. En het is bewezen dat video marketing een van de belangrijkste marketingtools is. Dit komt vooral omdat u een duidelijke boodschap kunt overbrengen in een video.

Video marketing Youtube

Daarbij zijn onze social media marketeers gespecialiseerd in Youtube tags. Onze marketeers doen namelijk een Youtube tag research. Een Youtube tag kunt u eigenlijk het beste zien als een Youtube zoekwoord het mooie van deze zoekwoorden en Youtube is dat uw video’s ook vrij makkelijk te vinden zijn in Google. Dus wilt u een video marketing campagne starten? Twijfel niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op!

Back To Top